Nyheder - VejrAutomatiske nyheder

Det kan være meget tidskrævende at følge med i nyheder på mange websider. Derfor er det smart, at benytte RSS-feeds.
Ifølge Wikipedia, kan RSS-feeds bruges til at gøre det nemmere for de besøgende, at følge med i strømmen af informationer på ofte opdaterede hjemmesider, så som nyhedssider/-tjenester og weblogs.Teknologien fungerer på den måde, at en side tilbyder en syndikation via RSS, dvs. et RSS-feed, som består af sidens indhold i en XML-version, som er specielt indrettet til at forskellige former for RSS-læsere kan læse den. Ved at sætte en RSS-læser op til med jævne mellemrum at besøge sådan et RSS-feed og scanne den for ændringer, kan man følge med i opdateringer uden at skulle besøge hjemmesiden selv. Det sætter brugeren i stand til at følge med på et stort antal hjemmesider på en gang.
Det, brugeren modtager i sin RSS-læser, er som regel en overskrift (eller et kort resumé), der er linket til websiden. Selve RSS-læseren kan man som bruger enten have liggende på sin egen computer, eller man kan benytte en af RSS-læserne tilgængelige på internettet.RSS-læsere

Google reader
Har du en GMail, er det nemt at benytte Google reader til dine RSS-feeds.
Med Google reader foregår alt online. Det betyder at du ikke er afhængig af én bestemt PC og samtidig har du også muligheden for, at læse nyhederne på din mobil.
En smart ting ved Google reader er, at nyhederne bliver i læseren. Nyhederne står som ulæste til du har læst dem og når de er læst, vil du altid kunne søge efter en bestemt nyhed du tidligere har læst.

Se en video om hvordan Google reader virker (på engelsk)